Поділитись:

Снігопад уночі: вулиці Луцька чиститимуть 42 одиниці техніки

Середа, 10 лютого 2021, 20:53

У зв'язку з погіршенням погодних умов – сьогодні ввечері очікується сильний снігопад, який завершиться орієнтовно о 20:00 в п'ятницю, 12 лютого, – на вулицях Луцька пустять додаткову снігоочисну техніку.

Про це у фейсбуці повідомив луцький мер Ігор Поліщук.

З його слів, протягом ночі та завтрашнього дня на вулицях Луцька і прилеглих громад буде працювати до 50 одиниць техніки в наступному складі.

Для прибирання міста (42 одиниці):

- 8 снігоприбиральних та посипаючих автомобілів;

- 6 грейдерів;

- 11 тракторів для очистки тротуарів;

- 3 трактори для розчистки приватного сектору;

- 7 самоскидів для вивезення снігу;

- 2 навантажувачі 6 тон, 3 фронтальних навантажувачі Manitou та 2 бобкети для навантаження снігу на самоскиди, прибирання зупинок громадського транспорту та розчистки доїзду для сміттєвозів;

Для прибирання прилеглих громад:

- 8 тракторів

- 2 грейдери

За словами мера, з 50 одиниць техніки 21 – комунальна, інші 29 – залучені по договорах оренди та безоплатно від підприємців.

"Просимо власників автомобілів не залишати їх на узбіччях доріг, на заїздах в двори та біля контейнерних майданчиків, щоб дати можливість техніці виконати роботу. Звертаю увагу голів ОСББ на необхідність виконання робіт з очистки прибудинкових територій багатоквартирних будинків. Дякую усім лучанам, підприємцям, працівникам виконавчих органів міської ради, комунальних установ та підприємств, що допомагають боротися з негодою", – додав Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів