Поділитись:

Наїхав джипом на чоловіка: на Волині судили бельгійського бізнесмена

Середа, 10 лютого 2021, 12:15

Виконавчий директор бельгійської фірми "Еуроленд" ще 14 липня 2016 року під час конфлікту наїхав на чоловіка своїм автомобілем. 

Днями над ним у Луцьку відбувся суд

Так, перебуваючи за кермом «Toyota Land Cruiser 120», він наїхав на потерпілого з яким у нього виник конфлікт щодо обробки врожаю. Своїми діями він завдав йому тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки зі зламами 6, 7 ребра справа, забійної рани м`яких тканин передньої поверхні нижньої третини лівої гомілки, забоїв та підшкірних крововиливів лівого стегна, правого плечового та кульшового суглобів. 

Обвинувачений відмовився свідчити у суді англійською та вказав, що бажає надавати покази рідною фламандською мовою. Разом із цим потерпілий просив суворо покарати бельгійця. На його думку, той намагався його вбити. 

У підсумку іноземця визнали винним в умисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої важкості та призначили йому умовне покарання з іспитовим терміном строком на один рік. Окрім цього, він заплатить потерпілому 80 тисяч гривень моральної шкоди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів