Поділитись:

Ще один: у Ківерцях судили інспектора за підробку документів

Вівторок, 09 лютого 2021, 14:59
Ще один: у Ківерцях судили інспектора за підробку документів

У Ківерцях відбувся суд над інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Так, у вироку зазначено, що обвинувачений брав участь у профілактичних рейдах 24 жовтня та 30 листопада 2019 року. У першому випадку він скаладав протокол про адміністративне порушення продавця магазину "Ранок", у другому – на працівника одного з місцевих кафе. 

Відповідно до порядку, під час складання адміністративного протоколу необхідно залучати двох свідків. Проте інспектор цю норму проігнорував, в обидвох випадках підробивши документи. 

Обвинувачений свою вину повністю визнав, зазначив, що вчинив кримінальне правопорушення через відсутність професійного досвіду. 

У підсумку чоловіка оштрафували на 4250 гривень. Також він сплатить 13075 гривень за проведення почеркознавчих експертиз. Окрім цього, його позбавили права обіймати посади в правоохоронних органах упродовж одного року. 

Цікаво, що нещодавно Ківерцівський районний суд розглядав аналогічну справу й дозволив порушнику й надалі працювати у поліції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів