Поділитись:

Зеленський розповів, хто не має права відмовлятися від вакцини проти COVID

Понеділок, 08 лютого 2021, 15:32
Зеленський розповів, хто не має права відмовлятися від вакцини проти COVID

Поки що вакцинування проти коронавірусу добровільне. Але всі люди, які працюють на державу, які отримують від держави кошти і які мають постійні контакти, не мають права відмовитися від вакцинації. 

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у ході всеукраїнського форуму "Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді", – інформує ТСН. 

"Масово в школах, в університетах, в лікарнях, я вважаю, має бути. Кабмін знає мою думку. Вони повинні розробити цю програму. Я вважаю, що це правильно. Окрім приватних структур й інших ситуацій – з ними буде складніше. Я думаю, треба говорити про це: чому такі форми ми робимо. Повинні говорити із бізнесом, із школами приватними. Наприклад, у школах: діти переносять достатньо легко, але вони переносять все додому. Оце складнощі. Тому там не може вчитель відмовитися від вакцинування, я вважаю. Просто не має права. Як і лікарі. Наприклад, вони сьогодні працюють з COVID-хворими людьми. Не можна не вакцинуватися", – зазначив він.

Зі слів очільника держави, людині потрібно обрати тоді новий формат, не спілкуватися з COVID-хворими, а займатися чимось іншим в інших лікарнях, тому що велика загроза. Обов'язково всі механізми регулювання будуть представлені суспільству. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів