Поділитись:

На Волині хочуть відновити дизель-поїзд "Ковель – Ягодин"

Субота, 06 лютого 2021, 11:45

На Волині хочуть відновити рух приміського потяга "Ковель – Ягодин".

Про це стало відомо під час зустрічі посадовців Ковельської райради із представниками ПрАТ "Укрзалізниця" та керівниками ОТГ, через які проходить маршрут поїзда. Відповідний допис опублікував голова Ковельської райради В'ячеслав Шворак.

Посадовці говорили про відновлення курсування приміського потяга "Ковель – Ягодин". Як відомо, залізничне сполучення було призупинено у березні минулого року у зв`язку з введенням карантинних заходів.

Представники "Укрзалізниці" наголосили, що першочергове відновлення приміських поїздів відбувається на дільницях, де територіальні  громади  відшкодовують  збитки за пільгові перевезення громадян. Рівненська дирекція залізничних перевезень готова йти на зустріч місцевим громадам, щоб спільними зусиллями вирішувати важливі для громади питання щодо здійснення відшкодувань за пільгові перевезення.

У результаті дійшли згоди про те, що кожна громада де здійснюються пасажирські перевезення, на сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів