Поділитись:

У дитячій лікарні Луцька аптекарі-орендарі пошкодили кисневу систему

П'ятниця, 05 лютого 2021, 22:06
У дитячій лікарні Луцька аптекарі-орендарі пошкодили кисневу систему

У Волинській обласній дитячій лікарні орендарі двох аптечних пунктів, виїжджаючи, понищили приміщення, зіпсували електропроводку і пошкодили систему забезпечення киснем. Медики вимагають в аптекарів відшкодувати збитки.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Зі слів директорки медоб'єднання Ірини Горавської, точної суми збитків поки озвучити не може.

Договір оренди двох аптечних пунктів однієї мережі завершився 31 січня. Виїжджали аптекарі 2 січня.

"Вони повністю розбомбили це приміщення. Воно тепер зовсім непридатне для того, щоб вони могли класти тут дітей", – каже Ірина Горавська.

У приміщеннях, де рік працювали аптекарі медики планували збудувати інфекційні бокси. Тепер, кажуть в лікарні, приміщення потребують капітального ремонту. Виїжджаючи, орендарі зірвали лінолеум з підлоги, пінопласт і кріплення разом з лампами зі стелі, розетки, пробили стіну з гіпсокартону, лишили по собі сміття і написи на стінах.

Відновлення потребує і система кисню до палат стаціонарних відділень, яку аптекарі пошкодили.

"Ми мусили виключити на цілому стояку кисень тому, що витік кисню при порушенні системи дуже вибухонебезпечний, міг бути вибух", – каже керівниця медзакладу.

З виконавчим директором мережі аптек, які орендували приміщення в лікарні, Тарасом Колядою зв’язатися телефоном не вдалося – номер, вказаний на офіційному сайті не обслуговується. Фахівчиня, яка займається підбором кадрів для цієї мережі аптек Зоряна Кирик у телефонній розмові відмовилась коментувати ситуацію, дії працівників і їх причини.

Провідний інженер лікарні Володимир Іванов розповів: електрику у розгромлених приміщеннях відновили власними силами. У лікарні кажуть: якщо орендарі відремонтують приміщення і відшкодують збитки, до поліції із заявою не звертатимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів