Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 5 лютого

П'ятниця, 05 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 5 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших новин Луцька за п'ятницю, 5 лютого.

Про зміни в організації дорожнього руху у Луцьку

Сьогодні у Луцьку відбувся круглий стіл з розробки комплексної схеми організації дорожнього руху у місті. Що ж пропонують змінити у місті?

На проспекті Перемоги хочуть зробити «кишеню» на зупинці громадського транспорту навпроти школи №5Ігор Поліщук заявив, що таким чином громадський транспорт не буде заважати руху автотранспорту проспектом. 

Інженери Луцького НТУ запропонували зробити у місті пересадочні пункти громадського транспорту. Розробники схеми пропонують два типи пересадки: з приміського на внутрішньоміський транспорт на в'їздах у місто та внутрішньоміські пересадки – у центрі Луцька. Пересадка має бути безкоштовною. 

Заступник голови фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход запропонував збудувати за межами центру міста паркувальні майданчики та багаторівневі парковки. Таким чином, центр Луцька можна буде розвантажити від надмірного транспортного потоку. 

Крім того, у Луцьку планують реконструювати міст через Стир на вулиці Шевченка. За словами Ігоря Поліщука, на мості буде 3 смуги реверсного руху. До обіду 2 смуги пропускатимуть транспорт з Шевченка і Чернишевського в центр міста, а після обіду навпаки – з центру міста в напрямку Шевченка. Тротуар буде з одного боку мосту. На реконструкцію піде не менш як рік, що спричинить колосальні незручності для лучан.

Про те, як в Україні затримують злочинців, які «гастролювали» на Волині

На Закарпатті затримали грабіжника, який у Володимирі-Волинському вдарив перехожого і забрав у нього телефон. Злочинець зник з місця злочину, тож його оголосили у всеукраїнський розшук. Днями його затримали свалявські правоохоронці й передали колегам з Волині.

Чотирьох жителів Запоріжжя, які на початку січня цього року здійснили крадіжку із магазину у Луцьку на понад мільйон гривень, сьогодні затримали у Кропивницькому. У спецоперації брали участь бійці спецпідрозділу КОРД. 

Уже відомо, що, крім Волині, затримані скоювали злочини у Рівненській та Черкаській областях. Кількість вчинених ними кримінальних правопорушень з’ясовується. Суми завданих збитків значні, оскільки чоловіки викрадали лише цінні речі, у тому числі мобільні телефони, ноутбуки. Подробиці – тут.

Про те, як у Луцьку через паркування автомобілів побилися двоє чоловіків

Про інцидент журналістам ІА «Конкурент» розповів один із учасників конфлікту – Станіслав Кот

За його словами, нещодавно поруч із його будинком на Соборності, 25а, «Луцькводоканал» та компанія «Місто для людей» облаштували парковку для своїх клієнтів. Деякі мешканці будинку залишають там і свої автомобілі.

Це, очевидно, не сподобалося чоловіку, який мешкає у сусідньому будинку. Чоловік, якого Станіслав називає священником, пустив у хід кулаки. З вигуками «Ти поїдеш звідси, чи нє?!» він накинувся на хлопця. 

Більше інформації – за посиланням.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів