Поділитись:

Лучанка з дитиною ледь ухилилася від небезпечної бурульки з даху (фото)

Вівторок, 02 лютого 2021, 17:30
Лучанка з дитиною ледь ухилилася від небезпечної бурульки з даху (фото)

Похід у магазин за продуктами для лучанки Ольги Наход ледь на став фатальним. Через потепління бурульки та сніг, що утворилися на даху будинку на Львівській впали з висоти п'ятого поверху просто за крок від неї та її маленької доньки. 

Про інцидент жінка розповіла на своїй фейсбук-сторінці. 

"Я з найменшою дочкою вийшла із магазину "Spar" на Львівській, забрала санки, які я прилаштувала на велопарковці, і буквально встигла відступити крок, як на це місце падає величезна (підозрюю, могла бути смертоносною) брила снігу! Зі сторони чую від прибиральниці, яка вийшла відмітати сніг від входу в магазин: "Божечки, маєте щастя!!!" Чоловік, що сидів в авто і бачив цю картину, перепитав, чи на місці моє серце.

Однозначно серце було не на місці, одразу пораділа, що Орися була попереду, а не позаду мене, як вона любить, бо що могло трапитись з нами після зустрічі із тією сніжно-льодовою брилою, не хочу уявляти.

Потім я ходила і приглядалась, звідки могло це "горе" впасти, не змогла іншого надибати окрім балконів лучан: закритих, з "дашком", який не обладнаний системою водовідведення. Пізніше проходила повз той же магазин: люди спокійно знімають гроші в банкоматі, ні про що не підозрюють. Знаю, що ввечері під цим будинком, де "магазин-аптека-аптека-магазин" буде повно люду, бо далі машини їздять. Тому: друзі, будьте обачні, попередьте про небезпеку дітей! Лучани, якщо у вас з даху балкона висять бурульки – скиньте їх, коли немає поряд людей, щоб вони потім когось не вбили", – написала жінка. 

Лучанка з дитиною ледь ухилилася від небезпечної бурульки з даху (фото)Лучанка з дитиною ледь ухилилася від небезпечної бурульки з даху (фото)

У департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради журналістам ІА "Конкурент" повідомили, що питання небезпеки бурульок у місті вони контролюють. 

"На сьогодні таких явних бурульок ми по будинках не бачили. Але при необхідності наші працівники будуть збивати. Є житлово-комунальні підприємства, управлінські компанії, вони мають майстрів, закріплених за територією. Ті майстри дивляться, повідомляють про проблему керівнику, і тоді починаються роботи. Поки таких повідомлень не було, якщо чесно. Ні у фейсбуці, ні у пресі, ні особисто мені ніхто не казав (ця розмова відбулася до того, як ми побачили допис Ольги Наход - ред.), – зазначив начальник департаменту ЖКГ у місті Микола Осіюк

Він наголосив, що у разі, якщо повідомлення з'являтимуться, департамент готовий на них реагувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024