Поділитись:

Куди з вулиць Луцька поділися новенькі автобуси "МАН"

Вівторок, 02 лютого 2021, 14:48
Куди з вулиць Луцька поділися новенькі автобуси «МАН»

Лучани останнім часом все частіше нарікають на те, що у місті не видно нових автобусів "MAN" від перевізника ТзОВ "Санрайз". 

Нагадаємо, нові маршрутки у Луцьку з'явилися ще в середині грудня. Вони мають багато переваг перед традиційними жовтими "Богданами". Насамперед більшу кількість місць для пасажирів, зручну посадку (автобуси нахиляються до бордюрів, аби пасажирам з візками було зручніше заходити), кондиціонери та багато іншого. 

Тоді, в середині грудня, п'ять автобусів вийшли на маршрути №2, №12 та №22. Вже після свят у міськраді обіцяли, що підприємство закупить ще 15 автобусів для перевезення лучан. Однак, свята минули, а мешканці міста скаржаться, що у Луцьку не видно і тих п'яти, які би вже мали курсувати містом. В чому річ, намагалися розібратися журналісти ІА "Конкурент"

Ми зателефонували до начальника управління транспорту Луцької міської ради Володимира Степанова. У короткому коментарі нашим журналістам чиновник пояснив, що до середини січня автобусів і справді не було на маршрутах, бо вони були на плановому технічному обслуговуванні. 

"Я особисто бачив їх, коли ми проводили контроль. По нашій інформації, вони їздять. По міській раді будь-якого рішення щодо виведення з експлуатації цих автобусів не приймалося", – зазначив він.

Володимир Степанов порадив звернутися до директора ТзОВ "Санрайз" Миколи Лисеюка за детальнішими роз'ясненнями. Підприємець коротко відповів, що наразі містом курсують чотири нові автобуси, і всі вони чомусь на маршруті №2. Один автобус ремонтують. 

На запитання, коли чекати появи у місті решти "манів", підприємець сказав, що не може розмовляти, і поклав слухавку. На наступні дзвінки наших журналістів не відповідав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів