Поділитись:

Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)

Понеділок, 14 грудня 2020, 15:13
Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)

У Луцьку презентували нові маршрутки, які перевозитимуть пасажирів у місті. 

Презентація транспорту від перевізника "Санрайз" відбулася у понеділок, 14 грудня. 

Перші два автобуси уже курсують містом за маршрутом №2. Ще три транспортні засоби демонстрували цього дня журналістам. Загалом їх повинно бути 20. Наступні 15 автобусів з'являться на маршрутах №2, №12 та №22 вже після Нового року. 

На відміну від тих, які зараз курсують містом, нові автобуси вміщають більше пасажирів. Тут є 42 місця для сидіння, а це приблизно удвічі більше, аніж в автобусах "Богдан", які зараз перевозять лучан. Окрім того, нові маршрутки мають автоматичну коробку передач, є пристосованими для проїзду людей з інвалідністю та людей з дитячими візочками. Автобус не може почати рух, поки двері не зачинені повністю. Під час відкривання дверей корпус автобуса нахиляється у правий бік, аби пасажирам було зручніше заходити всередину. 

Автобуси уже обладнані валідаторами системи безготівкового проїзду "Сіті кард". Окрім того, вони екологічно чисті і працюють на газові. 

У міському управлінні транспорту кажуть, що інші перевізники вже також придивляються до інновацій. Адже, окрім всього, такі автобуси даватимуть додаткові бали при участі у конкурсі на перевезення пасажирів. Такі автобуси хочуть поставити на маршрути у села під Луцьком. Це допоможе забезпечити мешканцям зручний доїзд до обласного центру та розвантажити транспорт у пікові години. 

Водії і собі продовжують досліджувати новий транспорт. Для них тут передбачене крісло з амортизацією, вішак для одягу і навіть мікрофон для того, аби робити оголошення. 

Нові автобуси вийдуть на маршрути вже у вівторок, 15 грудня. У місті поки не знають, чи підвищиться вартість проїзду через купівлю нового транспорту. 

Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)Схиляються перед пасажирами: чим особливі нові луцькі маршрутки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів