Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 1 лютого

Понеділок, 01 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку за понеділок, 1 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у понеділок, 1 лютого.

Про те, як казково виглядає засипаний снігом Луцьк

Журналісти ІА «Конкурент» пройшлися центром, побували у старому місті та парку, а також зазнімкували й інші вулиці міста.

Що з того вийшло – дивіться у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за понеділок, 1 лютого

Про те, що у луцьких маршрутках почнуть боротьбу з готівкою

Про це  під час позачергового сесійного засідання повідомив міський голова Ігор Поліщук

Зі слів мера, Луцьк – єдине місто України, яке впровадило повністю безготівкову систему оплати у громадському транспорті. Він вважає, що платити готівкою у транспорті «неправильно». 

Детальніше – за посиланням.

Про те, на яких маршрутах курсуватимуть нові луцькі тролейбуси

Чотири нові тролейбуси у Луцьку поповнять маршрути № 1, 2, 5 та 12.  Про це розповів головний інженер Луцького підприємства електротранспорту Володимир Бабич.  

Для цих рогатих вже вибрали водіїв. Водночас старі тролейбуси, якими вони керували раніше, продовжуватимуть працювати. Більше інформації – у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за понеділок, 1 лютого

Про те, як на Волині лікар побив тещу

Інцидент стався у грудні минулого року:лікар-анестезіолог Торчинської районної лікарні під час конфлікту з тещею тричі вдарив її кулаком в обличчя. У результаті побиття потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

У суді чоловік повністю визнав себе винним, розкаявся у вчиненому, попросив вибачення у потерпілої та просив суворо не карати. Врахувавши всі обставини, суд оштрафував чоловіка на 1 700 гривень. 

Подробиці – тут.

Про те, як під Луцьком легковик протаранив мікроавтобус

У селі Рованці, неподалік від ресторану «Чевермето» відбулося зіткнення легкового автомобіля Volkswagen та мікроавтобуса Mercedes.

Від удару бус злетів з дороги й перекинувся на бік. Легковик отримав значні пошкодження передньої частини. Більше – за посиланням.

Про те, як у Луцьку завдяки небайдужим підліткам чоловікові повернули загублені речі

У суботу, 30 січня, на вулиці Винниченка в Луцьку до патрульних звернулися підлітки, які повідомили, що знайшли загублені документи та банківські картки.

Поліцейські скористалися інформаційним порталом Національної поліції, встановили місцеперебування власника документів та повернули їх. Подробиці – тут.

Про «лебедине озеро» у волинському селі

Справжнє «лебедине озеро» утворилося на водоймі в селі Баїв, що поблизу Луцька. Тут оселилися зо три десятки птахів. Але й це, кажуть, не рекорд. Місцевий житель розповів, що кілька років тому нарахував тут півсотні лебедів.  

Журналісти ІА «Конкурент» теж відвідали велику родину пернатих. Про це – у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за понеділок, 1 лютого

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів