Поділитись:

Xiaomi показала безконтакну зарядку Air Charge

Субота, 30 січня 2021, 03:23
Xiaomi показала безконтакну зарядку Air Charge

Компанія Xiaomi розробила систему бездротової зарядки нового покоління Mi Air Charge Technology.

Про це Xiaomi пише на офіційному сайті, передає Громадське.

Компанія амбіційно заявляє, що «сьогодні настає справжня ера бездротової зарядки». 

«Технологія віддаленої зарядки Xiaomi працює в радіусі декількох метрів. Крім того, одночасно можна заряджати кілька пристроїв», – ідеться в повідомленні.

Mi Air Charge Technology – це ізольована батарея, яка сама може знайти пристрій і зарядити його. Девайс має 5 вбудованих антен, які точно визначають розташування смартфонів та інших пристроїв.

За словами розробників, Mi Air Charge забезпечує потужність 5 Вт для кожного пристрою при одночасному заряджанні. До того ж фізичні перешкоди не зменшують ефективність ізольованої батареї.

Своїм завданням компанія називає створення гостинного майбутнього, щоб усі пристрої могли заряджатися без дротів. Xiaomi обіцяє, що найближчим часом розумні годинники, колонки, настільні лампи та інші пристрої зможуть заряджатися дистанційно від Air Charge.

Водночас The Verge зазначає, що поки рано говорити про вихід цієї продукції на ринок. Представник Xiaomi підтвердив виданню, що цього року жодна продукція компанії не включатиме цю технологію, а дату її виходу на ринок він назвати відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів