Поділитись:

Двох депутатів волинської "Батьківщини" хочуть виключити з фракції

Вівторок, 30 серпня 2016, 15:50
Двох депутатів волинської

У волинській "Батьківщині" виключають депутатів, які голосували за створення КП "Волиньприродоресурс", стверджує депутат Волинської обласної ради Ігор Лех.

Про це він написав у своєму блозі на Волинь24.

Ігор Лех наголошує, що хочуть виключити його, а також депутата облради Андрія Турака.

Ігор Лех запевняє, що підставою для виключення його з лав політичної сили "Батьківщина" стало те, що він подав на розгляд обласної ради проект рішення про створення комунального підприємства "Волиньприродоресурс" та проект про надання цьому підприємству надр у користування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАЛИЦЯ ВПЛИВАЄ НА ОКРЕМИХ ДЕПУТАТІВ "БАТЬКІВЩИНИ", – КІНДЕР ПРО ПАРТІЙНИЙ РОЗКОЛ

"Окрім мене, на пропозицію Олега Кіндера з лав "Батьківщини" виключили із незрозумілих причин також депутата облради Андрія Турака", – зазначає депутат.

Ігор Лех запевняє, що від створення КП "Волиньприродоресурс" виграє в першу чергу вся волинська громада. Оскільки, за його словами, з'являться кошти на реалізацію багатьох прийнятих обласною радою "екологічних" Програм, на які у бюджеті постійно бракує грошей.

"Пан Кіндер як голова волинського осередку партії через партійну структуру чинив опір у створенні КП "Волиньприродоресурс", аргументуючи це тим, що, мовляв, Верховна Рада ще не прийняла закон, який регулюватиме болюче для Волині питання видобутку бурштину", – додає Ігор Лех.

"Бездіяльність керівництва обласної партійної організації ВО "Батьківщина" та його супротив у створенні КП "Волиньприпродоресурс" розцінюю як зраду інтересів волинян та підтримку корупційних схем, завдяки яким бурштинові надра бідніюють, збагачуюються окремі особи, а не районні та обласний бюджети", – заявляє Лех.

Також депутат говорить про те, що він спільно з іншими депутатами "Батьківщини" готує звернення до Юлії Тимошенко:

"Я спільно із переважною більшістю депутатів Волинської обласної ради фракції ВО "Батьківщина" готуємо звернення до лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко з проханням розібратися у діях Олега Кіндера".

Надрукувати
мітки:
коментарів