Поділитись:

Палиця впливає на окремих депутатів "Батьківщини", – Кіндер про партійний розкол

Четвер, 25 серпня 2016, 21:22
Палиця впливає на окремих депутатів «Батьківщини», – Кіндер про партійний розкол

Голова Волинської партійної організації ВО "Батьківщина" та мер Ковеля Олег Кіндер вважає, що голова Волинської обласної ради Ігор Палиця впливає на дії окремих депутатів вищезгаданої фракції.

Про це він Олег Кіндер розповів у коментарі сайту новин Волині "Конкурент".

Нещодавно під час засідання бюро партії член фракції "Батьківщина" Андрій Турак від імені депутатів політсили у Волиньраді запропонував Кіндеру поставити на голосування звернення до Юлії Тимошенко про власне виключення з лав партії через дозвіл на встановлення пересувного цирку та зоопарку на місці масових розстрілів євреїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕВОРОТ У ВОЛИНСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ": "КОНТИНІУМ" VS "ПРИВАТ"

«Турак озвучив, що пан Столяр (депутат Волинської облради Василь Столяр – ред.) звернувся із вибаченням до єврейської громади. Хоча я цього не просив. Я йому цього не доручав як голова обласної партійної організації. Та він навіть не член "Батьківщини". Столяр спонукав пана Турака поставити питання на засіданні бюро, що нібито за мої дії потрібно подати пропозицію виключити мене з партії, за яку тільки Турак один і проголосував. Те, що робиться із фракцією в обласній раді – це наші внутрішні питання, ми з цим помаленьку розбираємося, працюємо з депутатами. На бюро були прийняті організаційні висновки, які десь розставили крапки над "і"», – розповів політик.

Також Олег Кіндер відповів на запитання, чи може на дії депутатів "Батьківщини", які не підтримують нинішнього керівника обласного партосередку, впливати Ігор Палиця.

"Я б сказав, що впливає по певних рішеннях", – сказав мер Ковеля.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів