Поділитись:

Волинські легкоатлетки привезли три «золота» з Чемпіонату України

Четвер, 28 січня 2021, 17:01
Волинські легкоатлетки привезли три «золота» з Чемпіонату України

На чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні волинські спортсменки здобули три золотих медалі, ще одне срібло виборов легкоатлет з Волині.

Змагання тривали 27-28 січня у Сумах, повідомили на сайті Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

У перший день змагань золоту медаль здобула Валерія Шоломіцька у спортивній ходьбі. Легкоатлетка подолала дистанцію 3 000 м за час 13 хв 40.74 сек. А Тарас Корецький виборов срібну медаль виборов у спортивній ходьбі на дистанції 5 000 м за час 21 хв 47.04 сек, поступившись сумчанину лише 23.51 секундою.

Легкоатлети є вихованцями Любешівської ДЮСШ, тренують спортсменів Борисюк О. С. та Борисюк В. І.

Другий день чемпіонату завершився для волинських спортсменок здобуттям двох золотих медалей.

Зокрема, «золото» виборола Юлія Петрик у бігові на дистанції 3 000 м, подолавши її за час 10 хв 05.16 сек. Легкоатлетка є вихованицею Любешівської ДЮСШ, тренують спортсменку Борисюк В. І. та Борисюк О. С.

Золоту медаль також здобула Марія Алєйнікова у стрибках у висоту з результатом 1 м 82 см. Спортсменка є ученицею Володимир-Волинської ДЮСШ. Тренують легкоатлетку Захарченко М. П., Скалоцька М.В.

«Щиро вітаємо волинських спортсменів та їх тренерів з перемогами, та бажаємо нових спортивних завоювань!», – зазначили в Управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів