Поділитись:

Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)

Середа, 20 січня 2021, 11:00
Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)

Ексгравчиня футбольної команди «Ладомир» з Володимира-Волинського Надія Іванченко продовжить свою спортивну кар’єру у США.

Про це повідомив її перший тренер Юрій Наванкевич, повідомили на сторінці «Жіночий футбол України УАФ» у фейсбуці.

Дівчина успішно склала іспити, отримала стипендію та підписала контракт з командою Southeast Missouri State University.

17 січня Надія вилетіла у США. 

«Тобою був виконаний надзвичайно великий об'єм роботи за останніх два роки! Граючи в професійний футбол, де кожного дня тренування, а той по два на день, ти вчилась в школі і мусила здобувати середню освіту! Ти працювала з репетиторами по скайпу в вільний час так як не мала змоги по іншом, щоб вдосконалювати свою англійську!І Це все лише мала частинка з тих випробувань, яки ти пройшла для того, щоб дійти до своєї Мети!», – прокоментував Юрій Наванкевич.

Надія Іванченко – ексфутболістка дівочої збірної України U-17 та ФК «Ладомир» (місто Володимир-Волинський). У 2019 році Надія закінчила навчання у Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти». Тоді ж і припинила виступати за ФК «Ладомир».

Надія Іванченко є авторкою найкращого українського голу 2019 року.

Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)Дівчина з Волині гратиме за американську футбольну команду (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів