Поділитись:

Волиняни обурені введенням карантину щодо африканської чуми свиней

Вівторок, 30 серпня 2016, 13:23
Волиняни обурені введенням карантину щодо африканської чуми свиней

У селі Любешівська Воля місцеві жителіперекрили автодорогу державного значення "Луцьк-Маневичі-Любешів-КП Дольськ".

Інцидент трапився 30 серпня. У такий спосіб люди висловили невдоволення введенням карантину на розповсюдження африканської чуми свиней, – повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

У центрі села, на вулиці Шевченка близько, 50 місцевих мешканців безперевно ходили пішоходним переходом й таким чином частково перекрили рух транспорту. Поліцейські забезпечили об'їзд перекритої ділянки для легкових транспортних засобів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯКЩО АФРИКАНСЬКА ЧУМА "ПІДЕ" ВОЛИННЮ – ВИРІЖУТЬ ВСІХ СВИНЕЙ

У такий спосіб жителі села висловили невдоволення через недостатню поінформованість про наслідки введення карантину на розповсюдження африканської чуми свиней. Зокрема, людей цікавило, які компенсації вони отримають за вилучених свиней, де спалюватимуть або закопуватимуть туші загиблих тварин.

З жителями села зустрілися керівники райдержадміністрації, районної ради та Любешівського відділення поліції. Після роз'яснювальної бесіди станом на 11:45 рух на автодорозі відновили.

Під час акції порушень громадського порядку не зафіксовано. На охорону публічного порядку було задіяні 6 працівників поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗБУДНИКАМИ АФРИКАНСЬКОЇ ЧУМИ НА ВОЛИНІ МОЖУТЬ БУТИ ДИКІ СВИНІ, – ГУНЧИК

Надрукувати
мітки:
коментарів