Поділитись:

У Горохівському районі відбудовують корпус інтернату (фото)

Середа, 27 січня 2021, 15:01
У Горохівському районі відбудовують корпус інтернату (фото)

Процес відбудови корпусу у Горохівському психоневрологічному інтернаті, який обвалився 25 листопада 2020 року, перевірив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської ОДА. 

Нагадаємо, що обвалена частина приміщення була прибудована у 1999 році, а з 2009 року перебувала в аварійному стані. Щоб відремонтували будівлю з обласного бюджету виділили кошти і напередодні місцева підрядна будівельна організація розпочала ремонт. Попередньо причиною обвалу є порушення ще при будівництві добудови, фундамент якої ще й пошкодила вода. Ніхто із тих, хто перебував у інтернаті не постраждав. 

Сьогодні триває відбудова корпусу: залитий фундамент та зроблений монолітний пояс, аби запобігти руйнуванню того матеріалу, з якого будується прибудова. Також відремонтовано 5 кімнат, які найбільше постраждали від обвалення. У зв’язку із погодними умовами будівництво наразі не відбувається, однак відновиться за сприятливої погоди.

Перший заступник голови облдержадміністрації також оглянув приміщення із середини зокрема, відновлені кімнати, у яких були пошкоджені стіни.

У Горохівському районі відбудовують корпус інтернату (фото)У Горохівському районі відбудовують корпус інтернату (фото)У Горохівському районі відбудовують корпус інтернату (фото)

До слова, Горохівський психоневрологічний інтернат є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного проживання чоловіків із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів. В інтернаті на сьогодні перебуває 116 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів