Поділитись:

На Волині позапланово перевірять інтернати й пансіонати

Неділя, 24 січня 2021, 12:35
На Волині позапланово перевірять інтернати й пансіонати

Директори Горохівського, Берестечківського, Голобського, Олицького, Руденського психоневрологічних інтернатів та Луцького геріатричного пансіонату розповіли про виконану роботу з усунення приписів інспекторів управління Держтехногенбезпеки у Волинській області та озвучили проблемні питання.

Вислухавши кожного, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко звернувся до керівників закладів провести з персоналом додаткові інструктажі щодо дотримання пожежної безпеки та планів евакуації. А також нагадав, що не повинно бути загратованих вікон, а лежачі пацієнти повинні проживати на першому поверсі. Не допускати, аби аварійні виходи були зачиненими, або ж перекритими іншим способом, а також пропрацювати питання доступу до пожежних гідрантів, або ж відповідних водойм, – повідомили в ОДА. 

Своєю чергою, заступник начальника ДСНС України у Волинській області Костянтин Романчук повідомив, що незабаром в області здійснять позапланові перевірки з дотримання протипожежної небезпеки. Та разом із цим, наголосив, що управління готове надати допомогу, якщо є потреба.

Окрім цього, Костянтин Романчук нагадав, що у 2020-му році в області на сесії обласної ради затвердили цільову регіональну програму запобігання надзвичайним ситуаціям техногенно та природного характеру на 2021-2025 роки, де прописаний відповідний розділ із забезпечення пожежної безпеки із відповідним фінансування. Заклади соціальної сфери включені до програми.

Нагадаємо: у будинку для літніх людей у Харкові сталася пожежа, загинули 15 осіб. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024