Поділитись:

На Волині затримали дебошира, якого шукали пів року

Вівторок, 26 січня 2021, 17:31

У Камінь-Каширському районі за силової підтримки спецпризначенців затримали чоловіка, якого розшукували майже пів року за те, що він разом з родичами та односельцями застосував фізичну силу до працівників поліції.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 26 січня поліцейські Камінь-Каширського районного відділу поліції за силової підтримки роти поліції особливого призначення провели санкціонований обшук за місцем проживання 53-річного громадянина у селі Брониця Камінь-Каширського району. Чоловік тривалий час переховувався від слідства.

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що нещодавно він з’явився за місцем проживання та сьогодні там же його і затримали.

Ще в серпні 2020 року цей мешканець у селі Брониця разом з родичами та односельцями застосував фізичну силу до працівників поліції, чинив їм активний фізичний опір, штовхав та шарпав за формений одяг, чим перешкоджав їм виконувати службові обов’язки. 

Згодом за такі злодіяння йому була оголошена підозра за ч. 2 ст. 342 Кримінального Кодексу України (опір правоохоронцю). Однак зловмисник не з’являвся в суд для обрання запобіжного заходу, покинув місце проживання і переховувався, тож був оголошений в розшук.

Наразі з ним проводять слідчі дії, він буде поміщений до ІТТ м. Луцька. Завтра в суді йому обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, що в цьому селі тривалий час відбувались сутички між місцевими мешканцями. За силової підтримки спецпідрозділів хуліганства й залякування нині припинені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів