На Волині жінка наскаржилася офіцеру громади на сина, який пиячить

Вівторок, 26 січня 2021, 15:44

В один з робочих днів до поліцейського офіцера Устилузької тергромади лейтенанта поліції Олександра Дем‘яненко звернулася 82-річна мешканка села Микитичі, що у Володимир-Волинському районі, та повідомила, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями. Відтак жінка просить провести з сином профілактичну бесіду.

Історію опублікували на сторінці поліцейських офіцерів громади на Волині у фейсбуці. 

Офіцер громади вирушив до заявниці для вирішення проблеми. Прибувши за місцем проживання, сина він вже не застав, але натомість він побачив, що на кухні сиділа зажурена бабуся, а в хатині було настільки холодно, що можна було замерзнути. Офіцер вирішив хоч якось допомогти бабусі, тому пішов у двір та нарубав дрова, щоб було чим розпалити піч, адже через похилий вік жінка не могла цього зробити.

В ході спілкування з бабусею Євгенією, як вона себе назвала, офіцер також почув, що в неї не працює телевізор та коштів для ремонту в неї немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Тому наступного дня Олександр Дем‘яненко разом зі своїм колегою (офіцером Оваднівської громади) капітаном поліції Андрієм Коколюком привезли бабусі телевізор.

У той день з сином також була проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому та вживання алкогольних напоїв. Син пообіцяв доглядати за мамою та в подальшому виправитись.

Після цього на постійній основі офіцер громади відвідує цю сім‘ю і бачить, що ситуація виправилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: