Поділитись:

Канадка виграла в лотерею $60 мільйонів – її чоловік побачив цифри у сні

Вівторок, 26 січня 2021, 03:23

У грудні 57-річна мешканка Канади Денг Праватудом виграла в лотерею Ontario Lottery and Gaming $60 мільйонів. Жінка використала комбінацію цифр, яка наснилась її чоловіку 20 років тому.

Про це повідомляє пресслужба лотереї, передає Бабель.

Жінка регулярно грала в лотерею і використовувала одну й ту саму комбінацію цифр, яка 20 років тому наснилась її чоловіку. Увесь цей час їм не вдавалось виграти. Проте після двох десятиліть спроб врешті комбінація спрацювала.

Про перемогу Праватудом дізналась випадково – 1 грудня вона пішла в банк, щоб оплатити деякі рахунки, а чоловік перевіряв лотерейні квитки. Коли вона повернулась до машини, він сказав їй про виграш у $60 мільйонів.

«Я була шалено щаслива, я плакала. Спочатку не могла повірити в це. Я збираюся купити будинок, а потім – після пандемії – планую подорожувати світом. Ці гроші зробили наше життя набагато простішим», – розповіла переможниця.

Спочатку подружжя оплатить борги, потім допоможе дітям, а решту витратить на себе.

Жінка у 1980 році емігрувала з Лаосу до Канади зі своїми 14 братами і сестрами. Протягом багатьох десятиліть вона та її чоловік старанно працювали різноробочими. Через пандемію вони залишились без роботи, й родину утримувала місцева церква.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів