Поділитись:

Головне у Луцьку за четвер, 21 січня

Четвер, 21 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за четвер, 21 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у четвер, 21 січня.

Про те, що Рада адвокатів Волині стала на захист колеги, в якої знайшли наркотики

У Раді адвокатів Волинської області переконані, що обшуки, під час яких у їхньої колеги Ольги Юнчик нібито знайшли наркотики, були незаконними.

Із відповідною заявою адвокати звернулися до Державного бюро розслідувань, розповіла голова Ради адвокатів Волинської області Галина Руденко.

«Слідчі незаконно почали проведення обшуку», – переконує вона.

Нагадаємо, на території луцького СІЗО затримали адвокатку з Ківерців Ольгу Юнчик. У неї вилучили пакет із канабісом та амфетаміном. Подробиці – за посиланням.

Про те, що Луцьку з шостого поверху випав військовий

У Луцьку із шостого поверху багатоквартирного будинку, що на вулиці Конякіна, 3А, випав військовослужбовець. Чоловік загинув. Відомо, що загиблий – 1978 року народження, проходив службу в авіаційній бригаді.

У пресслужбі командування військової частини зазначили, що жодних причин, які передували б загибелі військового, не було, ймовірно, це нещасний випадок. Більше інформації – тут.

Про те, що двох лучан арештували за відмову працювати

У Луцьку судили двох чоловіків, які ухилилися від покарання за інші злочини, не відпрацювавши відповідну кількість громадських робіт. 

Один мав відпрацювати 200 годин за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень, другий – 80 годин за крадіжку. Чоловіки так і не прибули на громадські роботи, тож проведуть певний час за ґратами. Детальніше – за посиланням.

Про те, як у Луцьку озброєні бійці «накрили» підпільне казино

Дільничні офіцери поліції при підтримці бійців роти особливого призначення провели санкціонований обшук у приміщенні закладу, де надавалися послуги у сфері нелегального грального бізнесу. 

Правоохоронці вилучили 14 системних блоків, флеш-накопичувачі, понад 20 тисяч гривень та понад 500 доларів США. Подробиці – тут.

Про те, що у ДТП на Волині постраждала молода лучанка

На автодорозі поблизу села Седлище у Любешівському районі автомобіль Renault Megane злетів у кювет і перекинувся. Внаслідок аварії постраждала пасажирка – 21 річна лучанка.

За кермом легковика перебував 33-річний житель селища Любешів. Ймовірно, він не впорався з керуванням. Деталі – за посиланням.

Про те, що можна знайти на луцькому автобазарі у період тотального карантину

Попри анонсовані урядом зміни щодо діяльності окремих комерційно-господарчих структур на період 8-24 січня, луцький авторинок живе своїм життям. 

Автомобілі продають і купують, ось тільки обсяги такої комерції, в порівнянні з торішніми параметрами, незначні. Та все ж, підібрати авто на власний смак і гаманець у Луцьку можна. 

Якого транспорту вдосталь, а якого представлено лише одиничними екземплярами – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів