Пухнасті і самотні: котики і собачки, які шукають дім у Луцьку (частина 1)

Четвер, 21 січня 2021, 19:30

Зима і холод – найкращий час, щоб взяти додому теплого пухнастого друга. 

Сотні котиків і собачок на вулицях Луцька саме в цю мить чекають на чиїсь добрі руки. Журналісти ІА "Конкурент" зібрали для наших читачів підбірку тварин, яким потрібен дім. Дивіться і відкривайте свої серця для нових членів сім'ї. 

1. Дівчинка від викинутої вагітною киці. 4 місяці, дуже лагідна, хатня, обожнює діток. Звертайтеся до Людмили Дубрової.

2.15 жовтня знайдена разом ще з двома сестричками біля дороги в ямці. Три собачки були настільки малі, що всі помістилися в шапці. Дуже контактна з дітьми, ладнає з котами. Вік орієнтовно 4 місяці. Звертайтеся до Людмили Дубрової.

3. Що робити, коли ти залишився сам на вулиці? Лише чекати на майбутню маму. Хлопчик, вік 2 місяці, буде невеликого зросту (нижче коліна), здоровий, лагідний та спокійний песик, дуже потребує люблячу родину. Він з Нововолинська, але обіцяють доставити його. Звертайтеся до Ірини Лебедюк (тел: (093) 909 5163). 

4. Молода стерилізована дівчинка 1-1,5 року. Схожа на метис бельгійської вівчарки. Була викинута пів року тому на вулицю. Дуже розумна. Вміє ходити поряд та спокійно їздить в авто. Привела 5-х цуциків, яких волонтери вже прилаштували в нові сім‘ї. Собачку після цього стерилізували, щоб у неї було більше шансів знайти господаря. Дівчинка була на перетримці після операції, сьогодні повертається на вулицю. Їй терміново потрібен новий дім. Звертатися до Yuliya Chilczenko

5. Дівчинку цієї осені викинули з сестричкою на Завокзальному ринку. Сестричка пропала, а це маля на час холодів взяла на перетримку пенсіонерка. Киця знає лоток, має хороший апетит і чекає на свою сім'ю. Звертайтеся до Валентини Неродик.

6. Усі три собаки – дівчатка. Волохаті стерилізовані, ніжні кімнатні тварини. Щоправда, зараз вони живуть не в кімнатних умовах, а під бетонною плитою на вулиці, підкинуті до підприємства. Дуже люблять на руках сидіти, в сильні морози приходили до волонтерів на ніч.Третя короткошерста ніяк не дається зловити на стерилізацію, але волонтери не здаються. Усі собачки невеликі, десь 5-7 кілограм. Кому приглянуться красуні, звертайтеся до Panda Shalena

7. Котик некастрований. Вік 4-5 років. Вулиці не боїться – гуляє на вулиці, любить грітися на сонечку. Любить компанію котиків і знаходить з ними спільну мову. Боїться собак.Любить і їсть сухий корм. Вага 3 кг – не масивний. На вигляд ніжний і більше нагадує дівчинку. Відзивається на ім'я Кнопик. Муркотун страшенно любить ласку і людські руки. На лоток ходить ідеально, від паразитів оброблений. Не мегаактивний, але любить погратися. По столах не промишляє, кажуть волонтери. Та як тільки чує шарудіння пакетика – вже одразу стоїть біля мисочки. За котиком звертайтеся за телефоном: 0669548859. 

8. Дівчинка. Звертатися до Лариси Слипчук.

9. Дівчинка, орієнтовно 7 місяців. Дуже добра, весела, грайлива. Безпритульна. Звертатися до Наталії Нестерук.

10. Хлопчик – плюшевий ведмедик. Йому один рік. За твариною звертайтеся до Ksenia Marchuk

11. Триколірна дівчинка і сірий хлопчик терміново шукають добрі руки. Їм приблизно 5 місяців. Їдять усе. На перетримці у волонтерів до весни. Звертайтеся до Насті Стародубець.

12. Наталія Нестерук прилаштовує стерилізовану півторарічну кицьку з характером (перше фото), і таку саму, тільки лагідну і контактну (друге фото). 

13. Днями до Larisa Martseniuk прибився котик з голубим нашийником. Був наляканий. Дуже муркотливий, любить ручки, видно, що домашній, довіряє людям. Це руденьке диво чекає свою людину.

14. Дівчинка, 4 місяці. Мама вівчарка, тато невідомий. Ручна, вже гарно охороняє територію, дуже мила, ласкава та любить гратись. Звертатися до Valentyna Orekhovska

15. Ця кицька жила біля магазину. Волонтери її пролікували, вона вже стерилізована. Любить людей, дружня, охайна, в квартирі себе добре поводить. Звертатися до Taras Rodnik.

16. Дівчинка 6 місяців, на перетримці. Лагідна, муркотлива, до лотка привчена. Стерилізацію обіцяють коштом волонтерів. 

17. Шипучка, дівчинка 6 місяців. Стерилізована. На перетримці. Кицька довго соціалізувалась після підвалу, у якому її знайшли.

Наступну порцію ніжних пухнастів чекайте вже незабаром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: