Поділитись:

На Волині крадіїв лісу залишили без вантажівки та навантажувача (фото)

Середа, 20 січня 2021, 17:42
На Волині крадіїв лісу залишили без вантажівки та навантажувача (фото)

На Ковельщині правоохоронці арештували вантажний автомобіль із незаконно зрубаною деревиною та навантажувач, яким користувалися крадії лісу.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У понеділок, 18 січня, поліцейські виявили факт незаконної рубки дерев в урочищі «Сорочий мох», що поблизу села Тойкут Ковельського району, і встановили, куди звозять деревину. Слідчі дії проводили під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури у межах досудового розслідування кримінального провадження про незаконну порубку, а також незаконне перевезення та зберігання лісу (ч.1 ст. 246 КК України).

На території одного з місцевих підприємців правоохоронці вилучили вантажівку «ЗІЛ» з причепом, навантажену 16 кубічними метрами деревини сосни, та навантажувач марки «ATLAS».

Згідно ухвали слідчого судді Ковельського міськрайонного суду на усе вилучене майно нині накладений арешт.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці вживають вичерпних заходів задля притягнення осіб, причетних до незаконної діяльності, до передбаченої законом відповідальності.

На Волині крадіїв лісу залишили без вантажівки та навантажувача (фото)На Волині крадіїв лісу залишили без вантажівки та навантажувача (фото)На Волині крадіїв лісу залишили без вантажівки та навантажувача (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів