Поділитись:

Волинська податкова міліція накрила склад-магазин контрафактного алкоголю (фото)

Субота, 16 січня 2021, 14:41
Волинська податкова міліція накрила склад-магазин контрафактного алкоголю (фото)

У Рівному податкова міліція Волині викрила підпільний склад-магазин контрафактного алкоголю.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДФС у Волинській області. 

У магазині продавали фальсифікований алкоголь відомих торгових марок вітчизняного виробництва. інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

У межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 204 та чт.199 КК України, здійснено комплекс заходів з метою встановлення шляхів надходження фальсифікованих алкогольних напоїв на територію Волинської області. Встановлено складське приміщення, яке перебувало в користуванні жительки Рівненщини та проведено санкціонований обшук.

Волинська податкова міліція накрила склад-магазин контрафактного алкоголю (фото)Волинська податкова міліція накрила склад-магазин контрафактного алкоголю (фото)

Вжитими заходами встановлено, що «підприємлива бізнесменка» налагодила незаконне зберігання з метою збуту та реалізацію фальсифікованого підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

Відтак під час проведення обшуку правоохоронцями вилучено понад 1000 літрів спирту та близько 3500 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції маркованої марками акцизного податку з явними ознаками підробки. За попередніми підрахунками, сума вилученого фальсифікованого підакцизу становить понад 650 тисяч гривень.

Також у ході проведення слідчих дій вилучено готівкові кошти в сумі 172 тисячі гривень, отриманих від зазначеної незаконної діяльності.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів