Поділитись:

«Хортиця», Nemiroff, «Хлібний дар»: в Україні підробляли й продавали алкоголь відомих марок

Субота, 16 січня 2021, 12:33

фото ілюстративне 

У Житомирській області викрили два підпільні цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю під торговими знаками відомих у світі виробників: Metaxa, Jagermeister, Bacardi, Courvoisier, Monte Choco та інших.

А в Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка, який два роки продавав горілчаний фальсифікат під маркою брендів Nemiroff, "Пшенична", "Медофф", "Хортиця", "Хлібний дар" та "Воздух". Про це інформують пресслужби ГУ ДФС у Житомирській області та прокуратури Запорізької області. 

Запорізька прокуратура інформує, що впродовж 2018-2020 років житель Запоріжжя збував фальсифікований алкоголь. Він замовляв сурогат поштою, а потім перепродував замовникам. Це був фальсифікат під брендами Nemiroff, "Пшенична", "Медофф", "Хортиця", "Хлібний дар" і "Воздух".

У Житомирській області ж виявили два підпільні цехи з виробництва алкоголю. Вони функціонували в основному у нічний час. Фальсифікат маркувався під торговими знаками відомих у світі виробників, а саме: Metaxa, Jagermeister, Bacardi, Courvoisier, Monte Choco та інших. Продавали підроблений алкоголь через низку посередників, а також в мережі інтернет.

"Під час проведення санкціонованих судом обшуків у місцях виробництва, зберігання та реалізації підробного алкоголю, а також автотранспорту, який належав власникам нелегального "бізнесу", податківцями вилучено обладнання для підпільного виробництва, пластикові ємності, тара, спиртометри, насоси, пластикові шланги, а також "готову продукцію" на орієнтовну суму 700 тис.грн", – повідомили в пресслужбі податківців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів