Поділитись:

Тухлі яйця, лайка, кров: у центрі Луцька відгамселили підприємця (повне відео)

П'ятниця, 15 січня 2021, 19:00

Лучанка Ірина заявила про те, що у дворі її ж будинку на неї з кулаками накинувся сусід-підприємець. Мовляв, вона зробила зауваження щодо його діяльності під час локдауну, а той начебто відреагував таким чином. Інцидент зафіксували на камеру, яке опублікували її друзі в соцмережах.

Натомість сам підприємець Едуард Шаульський розповів, що конфлікт між пані Іриною, її сім’єю та й в принципі під’їздом сусіднього будинку триває давно.

«Ще з літа вони мають претензії до того, що в нас дах ремонтувався. Потім у вентиляцію летіли тухлі яйця. А розізлилися вони після того, як демонтували їхній паркомат, відповідно до моєї заяви. Це ще було восени», – зазначив Едуард Шаульський у коментарі ІА «Конкурент».

Учора ж, 14 січня, жінка підійшла до входу в приміщення інтернет-центру бізнесмена і почала його обзивати – сталася сутичка. Проте підприємець зауважив, що побили його, а не він. Зі слів Едуарда, чоловік Ірини спершу вдарив його ногою, а потім накинувся з кулаками. Зауважив, кадри, які ширяться соцмережами, вигідно «вирвані» з відео. Насправді повна картина була зовсім інша.

Підприємець написав заяву в поліцію, зняв побої. В управлінні ГУ НП у Волинській області підтвердили, що таке звернення було. Поліція зареєструвала відомості за статтею 125 Кримінального кодексу України на чоловіка пані Ірини, адже він завдав підприємцю серйозних ударів. Кажуть, зареєструють і той факт, що підприємець штовхнув жінку.

А от чи справді центр працював під час локдауну, як скаржилася жінка, перевірить дільничний. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів