Поділитись:

Штраф від 17 гривень: як покарають учасників бійки в центрі Луцька

Вівторок, 12 січня 2021, 15:47
Штраф  від 17 гривень: як покарають учасників бійки в центрі Луцька

На учасників бійки у центрі Луцька склали два адміністративні протоколи. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповіла речниця волинських патрульних Валентина Мельник

За її словами, поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство), а також за статтею 178 (перебування у громадських місцях у стані сп’яніння). Учасникам конфлікту загрожує штраф від 51 гривні до 119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Окрім того, за перебування п'яними чоловіки можуть отримати штраф у розмірі від 17 гривень до 85 гривень. 

Збитки за розбите заднє скло автомобіля чоловіки відшкодували власнику транспортного засобу на місці події. Заяву у поліцію він не писав, тому кримінальної відповідальності винуватці бійки не нестимуть. 

Нагадаємо, у пообідній час у понеділок, 11 січня на Театральній площі у Луцьку трапилася бійка за участі трьох осіб. Двоє нетверезих чоловіків почали з'ясовувати стосунки з водієм припаркованого поруч із площею транспортного засобу, який відмовився їх підвозити. Бійку розбороняли два екіпажі патрульної поліції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів