Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 13 січня

Середа, 13 січня 2021, 21:00

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 13 січня.

Про інноваційний спосіб боротьби з луцькими паркохамами

В обласному центрі Волині легковик, який заважав відкрити двері боксу у промзоні, «винесли» вбік за допомогою вилкового навантажувача.

«У Луцьку дівчина залишила автомобіль. підперши виїзд з боксу (за години три так і не явилася), вул.Рівненська», – підписали відео. У коментарях зазначили, що «там дві величезних вивіски, що парковка заборонена». Подробиці – тут.

Про те. як у Луцьку рятували родину лебедів, які примерзли до криги

На Теремнівських ставках, що у Луцьку, місцеві жителі помітили родину лебедів, які не могли самотужки піднятися з криги. На допомогу птахам викликали рятувальників та водолазів. 

Місцеві розповідають, що ця родина лебедів на ставку зимують вперше. Люди з настанням холодів підгодовують птахів. Нині вони, стежитимуть, щоб птахи більше не примерзали. Деталі – тут.

Про те, що помер волинянин, який повторно захворів на коронавірус

З початку пандемії коронавірусу у Волинській області було зафіксовано 16 повторних випадків інфікування Covid-19. Головна державна санітарна лікарка Волинської області Наталія Янко зазначила, що один із повторних випадків завершився летально.

Подробиці – за посиланням.

Про те, що у Луцьку без дозволу зрізали дерево

Факт самовільного видалення дерева на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 17а. Житель приватного сектору не звернувся за отриманням ордеру на видалення зелених насаджень виявили мунвартівці.

Як зазначили у мунварті, покарання за таке порушення складає штраф у розмірі від 340 до 1360 грн.

Про те, як інстаграмниця зняла екстремальне відео на Луцькому аеродромі

Задля ефектного посту в соцмережі користувачка інстаграму зняла небезпечне відео на Луцькому військовому аеродромі.

Користувачка інстаграму зняла екстремальне відео  для профілю в соцмережі на Луцькому військовому аеродромі. 

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів