Поділитись:

Ремонт "найгіршої дороги" на Волині відкладається: скасували тендер

Середа, 13 січня 2021, 05:35
Ремонт

Тендер на ремонт дороги територіального значення Т–1802 скасували, його проведуть повторно.

Про це розповів Суспільному керівник обласної Служби автодоріг Анатолій Посполітак. З його слів, ця ділянка дороги – найгірша в області.

Зі слів місцевої жительки Людмили Яценюк, дорога, яка пролягає селами Оленівка та Сокіл Луцького району, ремонтувалася востаннє в 1979 році.

Нині на автошляху вибоїни і баюри, заповнені водою.

Три роки поспіль місцеві жителі за допомогою власної техніки засипали ями на дорозі, розповів фермер з Оленівки Ігор Кожан:

"На рік часу, як дощів менше, то тримало. А зараз воно все мерзне, розтає і лізе знов. Не буде толку".

Вячеслав Поліщук, голова Рожищенської громади, до якої тепер входять села Оленівка та Сокіл, каже: 2020-го з держбюджету виділяли гроші на ремонт проблемної дороги, але тендер не відбувся.

Зі слів начальника Служби автодоріг в області Анатолія Посполітака, зараз дорожники готують новий проєкт на ремонт 20-ти кілометрів автошляху з підсиленою подушкою. Каже, за планом, відновлюватимуть дорогу від Рожища.

Наразі в Службі доріг планують взятися за проблемну дорогу в березні-травні. За попередніми підрахунками, ремонт автошляху вартуватиме 290 мільйонів гривень. Анатолій Посполітак розповів, що нині чекають затвердження Урядом фінансування та переліку доріг, які ремонтуватимуть цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів