Поділитись:

Королева Великобританії з чоловіком вакцинувалися від COVID-19

Неділя, 10 січня 2021, 02:54
Королева Великобританії з чоловіком вакцинувалися від COVID-19

Королева Великої Британії Єлизавета II та її чоловік герцог Единбурзький Філіп прищепилися від коронавірусу. Подружжя вирішило повідомили про це суспільство, аби уникнути подальших спекуляцій навколо вакцинації.

Про це пише Суспільне.

Як повідомляє ВВС із посиланням на пресслужбу Букінгемського палацу, щеплення королівській родині зробив домашній лікар у Віндзорському замку. Проте не вказано, препаратом якої компанії вакцинували королівське подружжя. До сьогоднішнього дня в Британії використовували дві вакцини від COVID-19 – американської компанії Pfizer і британсько-шведської компанії AstraZeneca. За даними джерела видання, королева вирішила поінформувати про щеплення, щоб запобігти подальшим спекуляціям навколо вакцинації.

Зазначається що королева Єлизавета II (94 роки) та принц Філіп (99 років) – серед приблизно 1,5 мільйона людей у Британії, які до цього часу отримали принаймні одну дозу вакцини від коронавірусу. Люди у віці старше 80 років у Британії належать до пріоритетної групи – їм першими роблять щеплення від COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів