Поділитись:

У Луцькому НТУ – нові факультети і кафедри

Субота, 09 січня 2021, 11:37
У Луцькому НТУ – нові факультети і кафедри

У Луцькому національному технічному університеті з 1 січня 2021 року функціонують нові факультети та кафедри. Деякі із підрозділів – новостворені, а окремі з них дістали нові назви.

Зміни відбулися згідно з наказом ректорки Ірини Вахович, повідомили на сайті вишу.

Традиційно, найвищою гілкою влади у Луцькому НТУ є ректор, ректорат та вчена рада. За окремими спрямуваннями працюватимуть чотири проректори з науково-педагогічної роботи:

  • забезпечення якості освіти;
  • партнерство;
  • дослідження;
  • інфраструктура.

Щодо факультетів, то відтепер у ЗВО функціонують:

  • факультет архітектури, будівництва та дизайну;
  • факультет транспорту та механічної інженерії;
  • факультет аграрних технологій та екології;
  • факультет комп’ютерних та інформаційних технологій;
  • факультет митної справи, матеріалів та технологій;
  • факультет бізнесу та права;
  • факультет цифрових, освітніх та соціальних технологій.

Кожен факультет має нові або ж перейменовані кафедри, зокрема на ФАБД діятимуть: кафедра архітектури та містобудування, кафедра будівництва та цивільної інженерії, кафедра дизайну та графіки, кафедра електричної інженерії, кафедра прикладної математики та механіки.

На ФТМІ функціонуватимуть: кафедра автомобілів та транспортних технологій, кафедра галузевого машинобудування, кафедра прикладної механіки та мехатроніки, кафедра фізики та вищої математики.

ФАТЕ у своєму підпорядкуванні матиме: кафедру екології та агрономії, кафедру аграрної інженерії, кафедру лісового господарства.

На ФКІТ працюватимуть: кафедра комп’ютерних наук, кафедра інженерії програмного забезпечення, кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, кафедра електроніки та телекомунікацій.

Новий факультет МСМТ поповниться: кафедрою товарознавства та експертизи в митній справі, кафедрою матеріалознавства, кафедрою технологій і обладнання переробних виробництв, кафедрою технологій легкої промисловості, кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи.

Окрім звичних кафедр для факультету бізнесу, додається ще кілька кафедр, а відтак на ФБП функціонуватимуть: кафедра обліку і аудиту, кафедра фінансів, банківської справи та страхування, кафедра менеджменту, кафедра маркетингу, кафедра підприємництва та логістики, кафедра економіки, кафедра міжнародних економічних відносин, кафедра права.

Новостворений факультет ЦОСТ поповниться: кафедрою цифрових технологій, кафедрою соціогуманітарних технологій, кафедрою фізичної культури, спорту та здоров’я, кафедрою іноземної та української філології, кафедрою цивільної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів