Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 6 січня

Середа, 06 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за середу, 6 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 6 січня.

Про те, що на Волині міського голову та двох чиновників взяли на хабарі 

Міського голову Камінь-Каширського, депутата міськради та землевпорядника судитимуть за вимагання і одержання хабаря.

Слідство встановило, що посадовці 24 вересня 2020 року одержали від підприємця 4 300 доларів США за сприяння у виділенні йому земельної ділянки комерційного призначення для будівництва багатоквартирного будинку. Подробиці – тут.

Головне у Луцьку за середу, 6 січня

Про те, що у Луцьку тренер-італієць навчає пенсіонерів карате

В одному з луцьких спортклубів започаткували безплатні тренування для пенсіонерів. Заняття, на яких використовують елементи карате, проводить італієць Даніло Конть'єро. Він приїхав до Луцькав рамках міжнародної програми, викладає фізичне виховання в одному з волинських вишів. Каже: спеціалізується на фізіотерапії й тренуваннях людей пенсійного віку та людей з інвалідністю.

Більше – за посиланням.

Про те, що на Волині співробітниця поліції «зливала» закриту інформацію

Колишню працівницю Головного управління Національної поліції України у Волинській області підозрюють у торгівлі інформацією з обмеженим доступом.

Слідство встановило, що поліцейська несанкціоновано отримувала та збувала інформацію, доступ до якої обмежено, особам, які не мали права нею володіти. Більше інформації – тут.

Про те, як у волинських вишах організують навчання в умовах локдауну

Волинські виші – Луцький національний політехнічний університет і Волинський національний університет – із 8 до 24 січня заборонять студентам відвідувати навчальні заклади. Нагадаємо, восени минулого року два волинські виші дослухалися до рекомендацій МОН і перейшли на змішану форму навчання. До навчальних закладів студенти ходили лише за потреби. Подробиці – за посиланням.

Про вітальні листівки з Різдвом від «Конкурента»

Напередодні Різдва Христового редакція ІА «Конкурент» підготувала листівки із привітаннями. Для того, аби креативно привітати друзів, рідних, близьких та колег із Різдвом, просто завантажте картинку на свій телефон і надішліть тим, кому бажаєте. 

Головне у Луцьку за середу, 6 січня

Більше листівок – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів