Поділитись:

У США полісмен купив їжу для сім'ї, яка хотіла вкрасти її в магазині

Середа, 06 січня 2021, 02:54
У США полісмен купив їжу для сім'ї, яка хотіла вкрасти її в магазині

Американський поліцейський не арештував сім'ю, яку звинувачували у крадіжці продуктів у магазині. Натомість він оплатив їхні покупки.

Про це повідомляє пресслужба поліції округу Сомерсет, штат Массачусетс, передає Суспільне.

Офіцер Мет Ліма приїхав на виклик до магазину Stop & Shop. Співробітники закладу повідомили, що дві жінки з двома дітьми не просканували та оплатили всі продукти зі своїх пакунків на касі самообслуговування. Як доказ співробітники магазину надали чек.

Відповідаючи на запитання полісмена, сім'я відповіла, що переживає важкі часи, але дуже хотіла організувати святковий різдвяний обід для дітей.

Офіцер затримав жінок, але не висунув кримінальних звинувачень. Всі відсутні в чеку товари належали до категорії "їжа", тож підтверджували слова жінок про обід для дітей.

Мет Ліма повернув викрадені продукти до магазину, а потім придбав подарунковий сертифікат на 250 доларів і вручив його затриманим жінкам для того, щоб вони змогли придбати продукти в іншому магазині.

"Їхні діти нагадали мені про власну сім'ю. І я зрозумів, що просто не можу уявити, як можна зайти до магазину за покупками для дітей і купити лише те, що можеш собі дозволити. Тож я купив сертифікат на суму, що відповідала відсутнім у чеку продуктам. Я просто поставив себе на їх місце і проявив трохи співчуття", – розповів Мет.

За його словами, сім'я була дуже вдячна і приголомшена його вчинком. Вони очікували, що їх арештують і навіть притягнуть до суду за скоєне.

Очільник поліційного відділку в якому працює Мет Ліма Джордж МакНіл заявив, що пишається вчинком підлеглого.

"Його дії показують, що означає захищати та служити членам нашої громади. Потрапивши в складну ситуацію, коли сім'я намагалася забезпечити їжу для своїх дітей, він прийняв великодушне рішення", – розповів МакНіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів