Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 4 січня

Понеділок, 04 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за понеділок, 4 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за  понеділок, 4 січня.

Про те, що у центрі Луцька відкрили ще один фастфуд 

У центрі Луцька відкрили новий заклад, де готують шаурму. Заклад під назвою «LAFA кухня шаурми» запрацював на місці паба «Олдскул» на вулиці Лесі Українки, 52а.

До слова, «Олдскул» закрили у травні через карантин і, як наслідок, прогнозоване зменшення кількості гостей. Більше – тут.

Головне у Луцьку за понеділок, 4 січня

Про поліцейську погоню у Луцьку

У Луцьку патрульні влаштували погоню за порушником ПДР, який втікав від правоохоронців, бо не мав посвідчення водія та боявся отримати штраф.

У селі Струмівка патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який рухався у населеному пункті зі швидкістю 81 км/год при дозволеній 50 км/год. 

Вимогу про зупинку кермувальник проігнорував та намагався втекти від екіпажу патрульних. Правоохоронці влаштували погоню за порушником, але зупинити автівку вдалося вже у Луцьку, на одній з вулиць в районі Балки.

20-річний керманич заявив, що не зупинився, бо не мав посвідчення водія та боявся отримати штраф. Подробиці та відео погоні – за посиланням.

Про те, як під Луцьком депутатка з чоловіком «розвели» й пограбували продавця будинку

Під Луцьком подружжя напало на 55-річного чоловіка. Для пограбування вони вигадали сценарій, зігравши покупців будинку. 

За кілька днів до нападу постраждалий розмістив оголошення про продаж будинку у зв’язку з розлученням та розподілом майна. До нього під приводом купівлі нерухомості завітав невідомий чоловік і, оглянувши будинок, домовився, що наступного разу прийде ще раз, але разом з дружиною.

Під час наступної зустрічі подружжя вдавало з себе покупців, але в один момент вони приснули чоловікові в обличчя сльозогінним газом та вдарили кілька разів ножем. З місця вчинення злочину чоловік з дружиною втекли, прихопивши цінності. 

Правоохоронці вже  затримали зловмисників. У поліції додали, що чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти власності, а жінка є депутаткою однієї із районних рад. Більше – тут.

Про те, що у Луцьку чоловік впав у 5-метровий котлован

У Луцьку врятували чоловіка, який впав у 5-метровий котлован.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Луцьку, в районі вулиці Привокзальної, чоловік упав у викопаний для ремонту теплотраси котлован завглибшки 5 метрів. Чоловіка помітила перехожа й викликала рятувальників.

Потерпілого з ознаками життя, але без свідомості, рятувальники виявили на дні котловану по пояс у воді. Працівники ДСНС за допомогою рятувальних мотузок зафіксували чоловіка на медичних ношах та підійняли телескопічною драбиною на поверхню, де й передали до рук медиків.

Подробиці й відео порятунку – за посиланням.

Про те, як митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл завітав з колядками до Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради. Світлинами і відео можновладці поділилися у фейсбуці. Переглянути їх можна тут.

Про те, чи реально у Луцьку побудувати надземні паркінги

Поки у Луцьку водії щодня шукають, де можна залишити автомобіль і піти по своїх справах, весь цивілізований світ вже давно почав будуватися вниз і вгору. До розв'язання цього питання треба підходити комплексно, кажуть фахівці.

Для початку, необхідно впорядкувати наявний ресурс вільних земельних ділянок  у Луцьку, а не збільшувати паркувальний простір, забираючи територію, яка може бути використана інакше.

Більше – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів