Поділитись:

Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)

Понеділок, 04 січня 2021, 12:16
Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл завітав з колядками до Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці Волинської ОДА.

«Духовенство Волинської єпархії Православної Церкви України на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом завітали сьогодні з різдвяними віншуваннями та колядками. Священники навіть посівали і кажуть, що таким чином показують приклад, коли  славити  Різдво Спасителя, але 7 січня також святкуватимуть.  

Завершилося вітання духовенства ПЦУ традиційними хороводами навколо новорічної ялинки», – прокоментували на фейсбук-сторінці обласної ради й поділилися світлинами дійства.

Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)Митрополит Михаїл заколядував для волинських можновладців (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів