Поділитись:

На Волині юнак оплатив новорічні покупки чужою кредиткою

Понеділок, 04 січня 2021, 11:46
На Волині юнак оплатив новорічні покупки чужою кредиткою

У Нововолинську 18-річний юнак скористався загубленою місцевою мешканкою кредиткою і накупив перед Новим роком товарів на понад  тисячу гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

31 грудня по обіді до нововолинських поліцейських звернулася 46-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що із загубленої банківської картки невідомі зняли понад тисячу гривень. Поліцейські провели оперативні заходи та цього ж дня  встановили, що до крадіжки грошей причетний 18-річний місцевий житель. Молодик підібрав загублену картку і здійснював безконтактний розрахунок за товари в магазинах. Нині вирішується питання про оголошення підозри у скоєному злочині.

Триває досудове слідство відкрите за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024