Поділитись:

Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)

П'ятниця, 01 січня 2021, 22:01
Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)

Медики відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Волинського обласного перинатального центру оригінально привітали батьків передчасно народжених діток з Новим роком.

Немовлят, які знаходяться у відділенні анестезіології і поки не можуть самостійно дихати, переодягнули в костюми «Санти» а лікарі дарували батькам браслетики-амулетики з мотивуючими словами, "аби додати сил і віри для боротьби з усіма негараздами". Про це розповіли на сторінці закладу.

"Батьки, чиї дітки потрапляють у відділення інтенсивної терапії новонароджених, настільки сильно занурюються у проблеми своїх малюків і зосереджуються на деталях лікувального процесу, що зовсім «випадають» з реального плину часу. У них з’являються нові цінності і цілі, а повсякденність проходить повз. Неважливим стає те, що приносить радість усім навколо (гарна погода, улюблені фільми, свята…). Важливим стає лише одне: щоб ця спроба відлучення від апарату штучної вентиляції легень була останньою і доня змогла самостійно дихати на повні груди; щоб призначені лікарем препарати подіяли якомога швидше і інфекція нарешті відступила; щоб день починався зі слів: «а у нас для Вас є гарна новина, Ваш синочок почав їсти і набирати вагу", – розповіли про оригінальну ідею привітання зі святом медпрацівники.

Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)Привітали батьків: немовлят у Волинському перинатальному переодягнули в Санта-Клаусів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів