Поділитись:

Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)

П'ятниця, 01 січня 2021, 16:41
Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)

Медики Луцької міської клінічної лікарні створили для пацієнтів святкову атмосферу. 

Палати прикрасили вогниками та новорічним декором. 

«Насправді, ми щиро хочемо і бажаємо, щоб ви святкували новорічно-різдвяні свята з рідними та близькими серцю людьми у колі родини і друзів. Проте, життя - непередбачуване. І саме в такі дні зростає кількість травмованих хворих та хворих із загостреннями хвороб кишково-шлункового тракту", – йдеться на фейсбук-сторінці Луцької клінічної лікарні.

Медики закликають не переїдати і не перепивати. Сідаючи за святковий стіл, думайте про те, щоб не завдати шкоди своєму здоров‘ю.

"Бережіть себе і близьких! А для тих, хто все-таки потрапить на лікарняне ліжко ми старались додати святкового настрою і креативно прикрасили лікарню", – кажуть у лікарні.. 

Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)Ялинки та вогники: палати луцької лікарні святково прикрасили для пацієнтів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів