Поділитись:

СБУ викрила контрабандиста, який отримував набої з Америки (фото)

Середа, 30 грудня 2020, 17:49

Служба безпеки України викрила канал нелегального переправлення набоїв до вогнепальної зброї на територію нашої держави.

Про це повідомила пресслужба Управління СБУ у Волинській області.

За даними досудового слідства, мешканець Рівненської області організував незаконне переміщення засобів ураження через держкордон для продажу. Контрабандний товар він отримував від своїх спільників з однієї з країн Північної Америки через сервіси міжнародної пошти під виглядом товарів широкого вжитку.

Правоохоронці затримали контрабандиста після одержання закордонного відправлення з 1650 набоями до вогнепальної нарізної зброї. Під час обшуків за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили три пістолети і рушницю.

Співробітники органів безпеки повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводились Управлінням СБУ у Волинській області спільно зі слідчими Управління СБУ у Львівській області під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів