Волинські рятувальники випустили календар на 2021 рік (фото)

Середа, 30 грудня 2020, 12:50

Волинські рятувальники випустили тематичний календар на 2021 рік.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Наприкінці 2020 року співробітники Управління ДСНС України у Волинській області підготували і випустили друком тематичний календар на наступний рік.

Тлом для календаря і місцем фотозйомки став Луцький замок – візитівка Волинської області, а в центрі уваги – рятувальники та cпівробітники служби «101» Волині. Для підготовки календаря використані світлини фотографа Павла Березюка, а також пресслужби УДСНС області.

«Підготовка календарів уже стала звичним алгоритмом завершення року, – зазначив начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю УДСНС області полковник служби цивільного захисту Володимир Нестеров. – У такий спосіб популяризуємо професію рятувальника та акцентуємо увагу громадян на безпеці життєдіяльності».

На кожній сторінці календаря розміщені мотиваційні фрази авторитетних українців та відомих світових класиків для продуктивної праці, а також зазначені державні, релігійні святкові дні та неофіційні святкові дати для створення позитивних і добрих емоцій упродовж нового 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: