Поділитись:

Волинська молодь створила соціальне відео про важливість носіння маски

Вівторок, 29 грудня 2020, 14:00

Фото ілюстративне. Джерело: газета "День"

Поширення коронавірусу змусило усіх жити по-новому. Носіння масок, використання антисептиків, дотримування дистанції – прості правила, які можуть убезпечити від COVID-19.

На цю тематику було створено чимало відео, але роликів, що спрямовані насамперед на молодь, дуже мало. Тому, в команди Молодіжного центру YouthСфера  виникла ідея створити соціальне відео для молоді «Відповідальність починається з мене». Ролик знятий за підтримки Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА в рамках реалізації програми «Молодь Волині» та Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

«Багато хто ігнорує прості правила, які можуть убезпечити від СOVID-19. Цим роликом ми хочемо мотивувати людей носити маски в умовах карантину. Насамперед ідея відео орієнтована на молодь, але переконана, що воно буде цікавим для українців різних вікових категорій», – зазначає керівниця Молодіжного центру YouthСфера Яна Романюк

Над створенням цього соціального відео працювали: режисура та монтаж – Марія Доманська; зйомка – Юрій Ребрик (студія «Pravda Pro»); актори – Данило Лігоцький, Дмитро Безвербний, Аліна Ходорчук, Оля Клібанович, Артем Фінкевич, Марія Фесик, Ігор Михалевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів