Поділитись:

Переплутав помешкання і заснув у чужій квартирі: цікаві виклики на службу 102 на Волині

Неділя, 03 січня 2021, 09:10
Переплутав помешкання і заснув у чужій квартирі: цікаві виклики на службу 102 на Волині

Волинські патрульні щодня отримують чимало викликів. Вони поспішають рятувати чиєсь життя чи допомогти тим, хто її потребує.
Про цікаві випадки, які надходили у патрульну поліцію Волинської області протягом 2020 року, розповіла ІА "Конкурент" речниця патрульних Валентина Мельник.


"Усі виклики, які надходять, дуже важливі як для заявників, так і для поліцейських. Інспектори в найкоротший термін прибувають за вказаними адресами, оскільки розуміють, що саме там громадяни потребують кваліфікованої допомоги", – каже речниця.

Серед цікавих викликів, які траплялися останнім часом, пригадала  випадок, коли чоловік заснув у одному із спортивно-розважальних комплексів міста, а коли прокинувся, то заклад вже був зачинений. Охорону він не зміг знайти, тому викликав патрульних. Поліцейські приїхали і охоронці відчинили двері чоловікові.

Також був виклик від чоловіка, який повідомив, що в своїй квартирі на стінах та дверях побачив сліди крові. Виявилося, у чоловіка була рана на мізинці на руці, яку він не бачив. Поліцейські одразу викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

На стаціонарному посту «Цумань» патрульні помітили чоловіка похилого віку, який йшов узбіччям у напрямку Рівного. Виявилося, що чоловік вийшов з електрички у Ківерцях і випадково пішов не у той бік. Тому заблукав. Поліцейські посадили його на автобус до Луцька. 

"Ще був виклик, коли заявниця повідомила, що квартиранти із сусідньої квартири дзвонять у дверний дзвінок та втікають. Таке відбувається систематично. Патрульні, які прибули за вказаною адресою, провели профілактично-роз’яснювальну бесіду", – розповідає Валентина Мельник. 

Влітку трапилася ДТП, в якій лелека влетів у лобове скло автомобіля. Заявник не постраждав, почувався добре і не потребував медичної допомоги. Він звернувся до поліції з метою інформування.

Також у Ковелі був випадок, коли чоловік проник до чужого житла і заснув. Власник помешкання викликав патрульних. Як з’ясувалося, чоловік, який зайшов у приміщення, просто переплутав помешкання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 вересня 2023
14 грудня 2022
02 листопада 2022
04 жовтня 2022
28 вересня 2022
04 вересня 2022
15 серпня 2022
05 серпня 2022
28 липня 2022
18 липня 2022