Поділитись:

«Шикардос»: луцький гурт «ФлайzZzа» випустив новий кліп (відео)

Середа, 23 грудня 2020, 17:44

Гурт «ФлайzZzа» презентував свою нову відеороботу. Кліп приурочили до 20-річчя колективу. А сама пісня «Шикардос» увійде у новий альбом гурту, який, ймовірно, побачить світ вже у 2021 році.

Текст пісні має позитивний соціально-патріотичний характер. Місцями – з іронією, а місцями – з притаманним для гурту «стьобом», – повідомили автори. 

«Кожен, хто дурить, творить зло та знущається над кимось іншим, мусить бути покараним. У цьому відео режисер Олександр Стеренчук, оператор-постановник Антон Аношин і гурт «ФлайzZzа» показують на простих прикладах, що «шкідників» все ж знаходять і знешкоджують. Нарешті у відео-репертуарі Флайзи з’явився справжній бойовик. Сам гурт і знімальна команда доклали максимум зусиль, щоб окрім прямих натяків багато хто з вас, друзі, на рівні метафор зрозуміли суть, закладену у цей кліп. Ми усі є активними учасниками соціальних подій в Україні і намагаємось різносторонньо підтримувати ті чи інші потрібні рухи. Багато перешкод на шляху творення цього відео спонукали нас лише до ще більшої наполегливості у кращому результаті. Холодна погода, карантин, домовленості, які в останній момент зривались, ризиковані для життя моменти зйомок, кумедні маски свиней, які ми замовляли у Польщі, допомога поліції, постріли, екстремальні трюки та багато інших нюансів під час зйомок заставляли нас дуже хвилюватись і прискорювали наші серцебиття. Надіємось, і вам буде цікаво переглянути це відео разом з нами», – йдеться у повідомленні. 

Автори дякують Українському культурному фонду за допомогу у створенні кліпу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів