Поділитись:

У Telegram з'являться нові функції

Середа, 23 грудня 2020, 19:32

У 2021 році в Telegram з'являться нові функції для бізнесу, а також платні стікери.

Про це повідомив засновник сервісу Павло Дуров, – пишуть Українські Національні Новини. 

"З наступного року Telegram почне монетизувати... Всі поточні сервіси Telegram залишаться безкоштовними. Крім них, ми запропонуємо додаткові функції для бізнес-команд і користувачів з розширеними потребами. Деякі з цих нових функцій будуть ресурсоємними і, як наслідок, стануть платними", – написав Павло Дуров.

Він зазначив, що в Telegram є соціально-мережева складова, а масові публічні канали можуть досягати мільйонів передплатників і мають мало спільного з традиційним обміном повідомленнями.

"У багатьох країнах власники таких каналів заробляють на показі реклами своїм передплатникам, іноді через сторонні рекламні платформи. Рекламні оголошення, які вони публікують, виглядають як звичайні повідомлення і нерідко нав'язливі. У зв'язку з цим ми запропонуємо нашу власну рекламну платформу для каналів, яка забезпечить користувачам комфорт і конфіденційність, а нам дозволить покривати витрати на сервери і трафік. Монетизація Telegram повинна приносити користь не тільки нам, а й усьому суспільству. Наприклад, якщо популярні публічні канали будуть монетизувати через рекламну платформу, власники цих каналів отримають безкоштовний трафік пропорційно їх охопленням. Або, якщо на додачу до поточних безкоштовних стікерів з'являться платні стікери з розширеними можливостями, художники цих стікерів також отримають частину доходу", – додав Дуров.

Із його слів, завдяки монетизації вони зможуть впровадити безліч нових функцій і вітати мільярди нових користувачів протягом прийдешніх десятиліть, залишаючись незалежними і зберігаючи цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів