Поділитись:

Ногою в лице: патрульний отримав струс мозку від агресивного волинянина

Понеділок, 21 грудня 2020, 15:58
Ногою в лице: патрульний отримав струс мозку від агресивного волинянина

Фото ілюстративне

На Волині чоловік чинив опір правоохоронцям і вдарив ногою в лице одного з поліцейських. В результаті патрульний отримав струс мозку, а правопорушника можуть відправити за ґрати на п'ять років.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури 30-річному жителю селища Олика повідомлено про підозру у заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків. 

Увечері 17 грудня 2020 року 30-річний житель селища Олика на стаціонарному пості поліції «Цумань», не підкоряючись законним вимогам правоохоронців, під час затримання за вчинення ним адміністративного правопорушення ударив ногою в обличчя поліцейського Управління патрульної поліції у Волинській області, спричинивши йому тілесні ушкодження, в  тому числі струс головного мозку.

Триває досудове розслідування. Волинянину повідомили про підозру у заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків. Згідно із санкцією ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України, за умисне заподіяння працівнику поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 


 

Надрукувати
мітки:
коментарів