Поділитись:

У Канаді знайшли оленя зі стрілою в голові: її вирішили не витягати

Субота, 19 грудня 2020, 03:23
У Канаді знайшли оленя зі стрілою в голові: її вирішили не витягати

Канадка Лі-Енн Карвер сфотографувала дикого оленя зі стрілою в голові, після чого місцева влада намагалася допомогти тварині, але залишила стрілу на місці.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на The Guardian.

Лі-Енн Карвер, яка проживає у канадській провінції Північне Онтаріо, вже три роки підгодовувала дикого оленя, який приходив узимку на задній двір її будинку. Вона назвала тварину Керрот та періодично фотографувала оленя і викладала фото у соцмережі.

Під час останнього приходу оленя Лі-Енн помітила, що з голови тварини стирчить стріла. Олень поводився нормально і складалося враження, що стріла у голові зовсім йому не заважає.

Лі-Енн звернулася до місцевої влади з проханням допомогти тварині. Природоохоронці пообіцяли не присипляти пораненого оленя, але місцева мисливська спільнота порадила не витягувати стрілу з голови тварини. Адже в такому разі в голові оленя могла відкритися рана і розпочатися зараження крові.

16 грудня група поліцейських та службовців провінційного департаменту охорони природи прибули до помешкання Лі-Енн з метою допомогти Керроту. Після кількох спроб впіймати оленя, які провалилися через те, що дротики з транквілізатором замерзли, тварину вдалося зловити. Канадці надломили верхню половину стріли у голові оленя та відпустили його на волю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів