Поділитись:

Волинська поліція відкрила кримінал щодо розчленування оленя (фото 18+)

Вівторок, 03 березня 2020, 10:29
Волинська поліція відкрила кримінал щодо розчленування оленя (фото 18+)

У Луцькому районі поліцейські встановлюють обставини загибелі благородного оленя.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 02 березня, після обіду до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Лище Луцького району виявили шкіру благородного оленя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. 

Залишки розчленованої тварини під час рейду виявили працівники державної лісової охорони ДП «Ківерцівське ЛГ». З метою встановлення часу та причин смерті знайдені залишки тварини направили на проведення судово-медичної експертизи.

Волинська поліція відкрила кримінал щодо розчленування оленя (фото 18+)

Ймовірно, олень благородний – із тих дев’яти особин, які нещодавно були випущені лісівниками для проживання у вільному середовищі з воротнівського вольєра.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 248 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне полювання. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн до 3,4 тис. грн або громадських робіт на строк від 160 до 200 годин, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів