Поділитись:

У Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійку

Четвер, 17 грудня 2020, 13:30
У Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійку

Члени ГО "Центр реабілітації осіб з інвалідністю "Джерело життя" продають власноруч зроблений декор, аби заробити грошей на святкування Нового року. 

Благодійний ярмарок організували у стінах Луцької міської ради під час сесії у четвер, 17 грудня. 

Стіл у кімнаті перед сесійною залою щільно заставлений різношерстим святковим декором. Тут і бички - символи цього року, і святкові букети, і іграшки на ялинку. Всі вони зроблені руками людей з інвалідністю. 

Різні вироби ці люди роблять на майстерках, які час від часу проводить їх громадська організація. Потім їх продають, і за виручені кошти роблять дозвілля для людей з інвалідністю. Цього року через карантин не вдалося продати майже нічого, а тому і грошей на діяльність у організації залишається все менше. Їм поки немає, за що святкувати Новий рік. 

Вони також мріють влаштувати для молоді поїздку у Воротнів у резиденцію Санта Клауса.

Для цього громадська організація продовжує продавати свої вироби.

У Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійкуУ Луцькраді люди з інвалідністю продають вироби, аби заробити копійку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів